Ceaiuri

Ceaiuri, tincturi, alifii, siropuri, produse, naturale, plante, medicinale, sanatate, verde, ierburi, leacuri, boala, vindecare, tratament, miraculos, remediu

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
Ceai de Mărul Lupului (170g)
Aceasta planta a fost utilizata înca din Egiptul antic pentru muscaturile de sarpe si mai târziu a fost folosita în promovarea contractiilor uterine la nastere. Va vom prezenta câteva din afectiunile la care se foloseste aceasta planta. Amigdalita, candida (gargara cu tinctura fara a se înghiti) Piele: eczeme, dermatoze, psoriazis, pitiriazis, infectii cu ulceratii, rani, taieturi, arsuri, opariri, regenerarea pielii (stimularea colagenului si elasti'ei), stimuleaza formarea de noi celule; Circulatie: varice, flebite, ulcer varicos, rani purulente, se tamponeaza locul afectat cu ceai, a..
15,00 RON
Ceai de Napraznic (170g)
Năpraznicul (Geranium robertianum) este o plantă medicinală cu o acţiune miraculoasă în bolile tumorale, reuşind să stopeze sau chiar să vindece anumite forme de cancer. Se poate folosi sub formă de ceai sau pulbere măcinată cu râşniţa. Mod de preparare ceai: o lingură de frunze şi flori uscate, nemăcinate, se pun cu o cană (250ml) de apă la macerat de seara până dimineaţă. Dimineaţa se filtrează licorea rezultată, iar planta râmasă se opăreşte cu încă o cană de apă, se lasă să se răcească vreme de o jumătate de oră la temperatura camerei, această infuzie se filtrează. La sfârşit se com..
15,00 RON
Ceai din plante medicinale Diabetplant (270 gr)
Indicaţii: Prin substanţele active pe care le conţine acest produs are rolul de a regla metabolismul glucidic, scade si normalizează creşterea cantităţii de zahăr în sânge (hiperglicemie) şi prin urină (glicozurie). Mod de preparare: Se face o infuzie dintr-o lingură mare de plante si 200ml de apă, când apa dă în clocot se pun plantele, se opreşte din fiert, se acoperă şi se lasă la răcit 15-20 minute şi apoi se strecoară. Mod de administrare: Se administrează în funcţie de nivelul glicemic: la o glicemie sub 150 – o cană (200ml) pe zi; la o glicemie de 150..
25,00 RON
Ceai din plante medicinale Tensioplant (270g)
Indicaţii: Acest produs reglează tensiunea oscilanţă având efect tahicardiatic sau brahicardiac asupra inimii, combate depunerea colesterolului. Mod e preparare: două linguri mari de plante se pun în 500ml de apă rece şi se lasă la macerat de seara până dimineaţă, se dă în clocot, se lasă 20 minute la răcit, se împarte în două doze. Mod de administrare: se beau două căni pe zi, dimineaţa şi seara, înante de masă. Atenţionări: “A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echil..
25,00 RON
Ceai din plante medicinale Tiroidplant (270g)
Indicaţii: Acest produs este adjuvant persoanelor cu dereglări de metabolism, pentru reglarea secreţiei glandei tiroidiene (hipo sau hiper secreţie), de asemenea persoanelor care prezintă inflamaţii la nivelul căilor respiratorii superioare, având un puternic efect antiseptic. Mod de administrare: se face o infuzie din o lingură de plante la 200ml de apă, când apa dă în clocot, se pun plantele, se opreşte din fiert, se acoperă şi se lasă la răcit 15-20 de minute. Mod de administrare: Se beau 2-3 căni (200ml) pe zi înante de masă. Atenţionări: “A nu se depăşi doza recoman..
25,00 RON
Ceai pentru afecţiuni ale pielii, depurativ, detoxifiant (270g)
Tratamentul constă în ceai uz intern care este un amestec din mai multe plante dintre care enumerăm: Nalbă (Malva silvestris) Rostopască (Chelidonium majus) Frunze de soc (Sambucus Nigra) Gălbenele (Calendula officinalis) Coada şoricelului (Achillea millefolium) Trei fraţi pătaţi (Viola tricolor) Coada calului (Equisetum arvense) Urzică (Urtica dioica) Iar pentru uz extern două alffii: Mărul Lupului, Gălbenele şi arnică Gălbenele, Muşeţel şi ulei de Sunătoare necesare pentru uz extern (citiţi prospectul alifiilor..
25,00 RON
Ceai pentru afecţiuni ale prostatei (270g)
Supliment alimentar pentru susţinerea aparatului uro-genital masculin prin reglarea funcţiilor prostatei Mod de preparare: se face o infuzie din o lingură de plante la 200ml de apă, când apa dă în clocot se pun plantele, se acoperă şi se lasă la răcit 15 minute. Mod de administrare: se consumă 3 căni pe zi, înante de masă. Atenţionări: “A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se p..
25,00 RON
Ceai pentru afecţiuni cardiace (270g)
Sumpliment alimentar adjuvant în susţinerea funcţiilor cardiocirculatorii. Indicaţii: Acest produs determină: scăderea tensiunii arteriale până la valorile normale, relaxarea şi dilatarea arterelor coronare, împiedicând astfel producerea hemoragiilor cerebrale, curăţă şi purifică sângele, activând eliminarea toxinelor şi a produşilor de dezasimilaţie pe cale digestivă, renală sau cutanată, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Mod de preparare: Se face o infuzie dintr-o lingură de plante la 200ml de apă. Când apa dâ în clocot se pun plantele, se opreşte din fiert, se acoperă si se lasă..
25,00 RON
Ceai pentru afecţiuni circulatorii, varice, arterite (270g)
INDICAŢII Arterită Hipercolesterolemie (colesterolul ridicat) Insuficientă circulatorie Ulcer varicos Varice Dismenoree MOD DE ÎNTREBUINŢARE: Se beau zilnic 2-3 căni pe zi dimineaţa pe stomacul gol, (la prânz) şi seara înainte de masă. Pentru varice, în funcţie de gravitatea acestora, tratamentul se va face pe o perioadă de 2 luni urmate de 2 săptămâni pauză, apoi reluat 3-4 luni neîntrerupt. Ulcerul varicos necesită o cură de 7 luni cu 2 săptămâni pauză după primele 2 luni, apoi încă 5 luni neîntrerupt. Arterita este cea mai gravă formă d..
25,00 RON
Ceai pentru afecţiuni gastro - intestinale (270g)
Indicaţii: Acest produs este un adjuvant pentru Helicobacter pylori, ulcer gastric, ulcer duodenal, gastrite hiperacide, ulcer pe bază nervoasă, ulcer vechi cu nişă, colici abdominali, infecţii gastro-intestinale, enterocolite, colită de fermentaţie, eliminarea senzaţiilor de vomă. Mod de administrare: Se face o infuzie din 2 linguri de plante şi 500ml de apă, când apa dă în clocot, se pun plantele, se opreşte din fiert, se acoperă şi se lasă la răcit 15-20 minute. Mod de administrare: Se beau 3 căni pe zi cu o jumătate de oră înainte principalelor mese. Ce..
25,00 RON
Ceai pentru afecţiuni ginecologice - Uz extern (270g)
UZ Extern: (Băi cu irigatorul, pară medicinală) Boli acute: sunt suficiente băile simple cu ceai din Mărul Lupului, Gălbenele şi flori de Coada Şoricelului. Boli cronice: vă recomandăm un tratament complet din ceai şi tinctură de Mărul Lupului. Recomandat în: anexite, cistite, chisturi ovariene, firon uterin, vaginite, leucoree, gonoree, infectii uterine. Infecţii gomococice, tricomoniaze, candidoze, şancru moale, leus, infectii micotice, etc. În anexite, cistite se va folosi înante, 1-2 luni, ceaiul pentru afecţiuni renale, apoi cel de băi externe (timp de 14 zile) şi 30 zile c..
25,00 RON
Ceai pentru afecţiuni ginecologice - Uz intern (270g)
Mod de preparare: se face o infuzie dintr-o lingură mare de plante  şi 250 ml apă, când apa dă în clocot, se pun plantele, se opreşte din fiert, se acoperă şi se lasă la răcit 15-20 de minute. Recomandat în: Chist ovarian, chist uterin, fibrom, anexite repetate, leucoree, scurgeri vaginale (de orice natură), tulburări menstruale, cancer ovarian, uterin, vaginal (tunori maligne). Întrebuninţare: se vor consuma trei căni de ceai neîncălzit pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara înainte de masă cu 15-20 minute. Pentru un rezultat mai bun şi benefic în cazul bolilor cronice acest trat..
25,00 RON