Tincturi

Produse naturale din plante medicinale. Ceaiuri, tincturi, alifii, siropuri. Remedii miraculoase in vindecarea bolilor.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
Tinctură de Afin (500ml)
ROL TERAPEUTIC: Principiile active ale acestei plante au o acţiune antiseptică, hipoglicemiantă, astringentă, bacteriostatică, antiinflamatoare; protejează pereţii vaselor sanguine, este uşor coronarodilatator. Conţine acizi organici, vitaminele C, A, PP, B1, B2, E, minerale precum Ca, P, S, Mg, Mn, Fe. COMPOZOŢIE: frunze de afin, alcool etilic, apă distilată. RECOMANDATA PENTRU: diabet arterite ale membrelor inferioare ateroscleroza cerebrală tulburări de circulaţie encefalică hipertendiune arterială maladii vasculare ale diabeticilor ent..
30,00 RON
Tinctură de Brânca Ursului (500ml)
Tinctura de Brânca Ursului este cel mai eficient preparat obţinut din seminţe de brânca ursului, fiind o formă de administrare în care planta acţionează nu doar foarte puternic ci şi extrem de rapid.  Frigiditatea - o lingura cu 20-30 minute înaintea actului sexual, reglează musculatura uterină, măreşte stimularea neuro-transmită-tonlor care generează dorinţa erotica şi ajută la dezinhibarea psihică. Impotenta - câte o lingură de 3-4 ori pe zi. Sterilitatea la femei şi bărbaţi: - se face tratament progresiv cu tinctură. Se începe cu 20 de picaturi luate de 3 ori pe zi in pr..
30,00 RON
Tinctură de Drăgaică (500ml)
ROL TERAPEUTIC: Drăgaica (Galium) este o plantă cunoscută de mai bine de 2 000 de ani, căreia i se atribuiau puteri magice, în special pentru femeile care trebuiau să nască, deoarece uşu­ra neşterea. Drăgaica se utilizează cu succes în tratamentul bolilor de rinichi, vezică urinară, calculilor renali, nisipului la vezica urinară, bolilor de ficat. Un efect deosebit îl are drăgaica în cazu­rile de obezitate, eczeme, cazurilor de guşă, în răguşelile cronice, pareze trecătoare ale corzilor vocale. Extern se foloseşte în cazul eczemelor, ulceraţiilor, în general la toate bo­lile de piele. ..
30,00 RON
Tinctură de Echinaceea Purpurea (500ml)
Echinaceea purpurea are efect imunostimulator, antiinflamator, antiviral, bacterio-static. Echinaceea purpurea are rol în profilaxia şi tratamentul infecţiilor acute de tip viral sau bacterian ale căilor aeriene superioare şi cu alte localizări. De asemenea ameliorează rapid simptomatologia dată de infecţiile virale localizate la nivelul aparatului respirator superior. Concluziile studiilor realizate cu Echinaceea purpurea pot fi sistematizate astfel: realizează stimularea sistemului de autoapărare a organismului prin mobilizarea leu-cocitelor şi mărirea activităţii fagocitozei, ..
30,00 RON
Tinctură de Ghinţură (500ml)
Ghinţura a fost descoperită în primul secol după Hristos de către Gentius regele llariei, el spunea că a descoperit o plantă care reduce febra. Ghinţura este un stimulent gastric foarte utilizat, indicat în special în dispepsii pe fond de anorexie, dar de mare ajutor în atonia digestivă de orice gen, arsuri gastrice şi orice tip de de ulcer stomacal. Poate fi utilizată în tratarea insuficienţei secreţiei gastrice, inflamaţii gastrice şi intestinale, afecţiuni hepatice şi colecistite (beşica fierii) şi este un real ajutor pentru administrarea febrei în condiţii de inflamaţii cronice când d..
30,00 RON
Tinctură de Ienupăr (500ml)
Pietre la rinichi şi la vezică (mai ales uraţi), cistite, artrite, gută, reumatism: se ia o lingură de tinctură în jumătate pahar de ceai renal, pe stomacul gol, de trei ori pe zi (atunci când afecţiunea este acută se pot lua şi 6 linguriţe pe zi). în infecţiile urinare şi renale, tratamentul cu ienupăr are efecte imediate; în 24-48 de ore dispar aproape complet simptomele supărătoare. Este important ca tratamentul să nu fie oprit, deoarece boala poate reapărea. De asemenea, efectul antiinfecţios al ienupărului nu ţine loc de sistem imunitar, care este factorul esenţial pentru ca cistitele,..
30,00 RON
Tinctură de Mărul Lupului
Numai pentru UZ EXTERN! Această plantă a fost utilizată încă din Egiptul antic pentru muşcăturile de şarpe şi mai târziu a fost folosită în promovarea contracţiilor uterine la naştere. Vă vom prezenta câteva din afecţiunile la care se foloseşte această plantă. Piele: abcese, furunculi, hemoroizi externi, eczeme,psoriazis, dermatoze, ciuperci pitiriazis, infecţii cu ulceraţii, răni, tăieturi, arsuri, opăriri (stimularea colagenului şi elastinei), stimulează formarea de noi celule, etc. Această tinctură este foarte bun dezinfectant. Pentru amigdalită, candidoză bucală (gargară fără a s..
30,00 RON
Tinctură de Obligeană (500ml)
RECOMANDATĂ PENTRU: Indigestie, digestie dificilă, atonie gastrică şi intestinală, hiposecre-ţie gastrică, gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal, anorexie, anorexie psihică, şoc psihic, isterie, anxietate, stări de depresie, melancolie, dureri de cap şi migrene ce apar pe fond de nervozita­te, anemie, diabet, hipometabolism, afecţiuni metabolice, gripa, convelescenţa, hemoroizi, răguşeală, tuse, bronşită, balonări, dere­glări endocrine, tuburări de auz, surditate, febră iminenetă, astm, epilepsie, sinuzită, nevralgie. Efect terapeutic: analgezic uşor, antispastic bun, bac..
30,00 RON
Tinctură de Paducel şi Valeriană (500ml)
Recomandata pentru:afectiuni cardiace cu substrat nervos, aritmie, hipertensiune arteriala, anghina pectorala, insomnii, afectiuni aortice, cardiopatie ischemica, aritmii cardiace, anemii, afectiuni circulatorii, varice, artrita,stenoza mitrala, tulburari de menopauza. ..
30,00 RON
Tinctură de Pufulită cu flori mici combinată cu Ghimpe (500ml)
Cauza bolilor de prostată nu este pe deplin elucidată, dar se ştie că apare la bărbaţii în etate de peste 40-50 de ani, prin ruperea unor echilibre hormonale, şi la bărbaţii care au băut şi au mâncat în exces. De notat este faptul că boala este mai răspândită printre şoferi, de unde şi necesitatea ca, la primele semne de jenă la uri­nat, aceştia să consulte un urolog. Simptomele bolii constau, la debut, în urinatul mai frecvent în a doua jumătate a nopţii. Apoi, micţiunile devin mai dese şi ziua, în­soţite de o oarecare dificultate în 'olirea vezicii, de o senzaţie de evacuare incompletă. I..
30,00 RON
Tinctură de rostopască şi mărul lupului (200ml)
Recomandată pentru: negi eczeme umede ciuperci psoriazis pitiriazis sclerodermita ulcer varicos ..
15,00 RON
Tinctură de Untul Pământului cu Tătăneasă (500ml)
Untul pământului (Tamus communis) şi Tătăneasă (Symphytum officinalis) au fost folosite din cele mai vechi timpuri ca şi antireumatice cu acţiune rapidă şi puternică. Compoziţie biochimică: brioretilenă C34H48O9 (solubilă în eter), hidro-briotină (insolubilă în eter, tanin, alantonină, amidon, zaharuri, acizi graşi satu­raţi şi nesaturaţi, albumina, celuloză, săruri minerale etc. INDICAŢII TERAPEUTICE: Dureri reumatice acute sau cronice Lombosciatică Spondiloză cervicală Deformări osoase Sinuzite frontale sau maxilare Dureri de m..
25,00 RON