Tincturi

Produse naturale din plante medicinale. Ceaiuri, tincturi, alifii, siropuri. Remedii miraculoase in vindecarea bolilor.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
Bitter de Bihor (500ml)
Proprietăţi: vitamiinizant, tonifiant general, antianemic, vasoprotector, imunostimulator, depurativ. Recomandări: avitaminoze, anemii, astenie, inapatenţă, oboseală, covalescenţă, digestie lentă, indigestie, balonare, dischinezie biliară, steatoză hepatică, constipaţie, colici abdominali, parazitoze, nevroză cardiacă, hipercolesterolemie, cure de detoxifiere, febră, răceli, reumatism, afecţiuni dermatologice. Contribuie la: Reglarea secreţiei şi excreţiei bilei Susţinerea digestiei Funcţionarea normală a diurezei Menţinerea şanătăţii arborelui bronşic ..
40,00 RON
Tinctură de Afin (500ml)
ROL TERAPEUTIC: Principiile active ale acestei plante au o acţiune antiseptică, hipoglicemiantă, astringentă, bacteriostatică, antiinflamatoare; protejează pereţii vaselor sanguine, este uşor coronarodilatator. Conţine acizi organici, vitaminele C, A, PP, B1, B2, E, minerale precum Ca, P, S, Mg, Mn, Fe. COMPOZOŢIE: frunze de afin, alcool etilic, apă distilată. RECOMANDATA PENTRU: diabet arterite ale membrelor inferioare ateroscleroza cerebrală tulburări de circulaţie encefalică hipertendiune arterială maladii vasculare ale diabeticilor ent..
35,00 RON
Tinctură de Brânca Ursului (500ml)
Tinctura de Brânca Ursului este cel mai eficient preparat obţinut din seminţe de brânca ursului, fiind o formă de administrare în care planta acţionează nu doar foarte puternic ci şi extrem de rapid.  Frigiditatea - o lingura cu 20-30 minute înaintea actului sexual, reglează musculatura uterină, măreşte stimularea neuro-transmită-tonlor care generează dorinţa erotica şi ajută la dezinhibarea psihică. Impotenta - câte o lingură de 3-4 ori pe zi. Sterilitatea la femei şi bărbaţi: - se face tratament progresiv cu tinctură. Se începe cu 20 de picaturi luate de 3 ori pe zi in pr..
35,00 RON
Tinctură de cătină (200ml)
Ingrediente: cătină (Hippophae rhamnoides) fructe - 20%, alcool etilic minim 30% v/v. Mod de administrare: uz intern: câte o linguriţă (5ml) de tinctură diluată în 50 ml apă sau ceai de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Contraindicaţii: Copii sub 12 ani, sarcină, alăptare, alergie la cătină, persoane cărora le este interzis/limitat consumul de alcool. ..
15,00 RON
Tinctură de Drăgaică (500ml)
ROL TERAPEUTIC: Drăgaica (Galium) este o plantă cunoscută de mai bine de 2 000 de ani, căreia i se atribuiau puteri magice, în special pentru femeile care trebuiau să nască, deoarece uşu­ra neşterea. Drăgaica se utilizează cu succes în tratamentul bolilor de rinichi, vezică urinară, calculilor renali, nisipului la vezica urinară, bolilor de ficat. Un efect deosebit îl are drăgaica în cazu­rile de obezitate, eczeme, cazurilor de guşă, în răguşelile cronice, pareze trecătoare ale corzilor vocale. Extern se foloseşte în cazul eczemelor, ulceraţiilor, în general la toate bo­lile de piele. ..
35,00 RON
Tinctură de Echinaceea Purpurea (500ml)
Echinaceea purpurea are efect imunostimulator, antiinflamator, antiviral, bacterio-static. Echinaceea purpurea are rol în profilaxia şi tratamentul infecţiilor acute de tip viral sau bacterian ale căilor aeriene superioare şi cu alte localizări. De asemenea ameliorează rapid simptomatologia dată de infecţiile virale localizate la nivelul aparatului respirator superior. Concluziile studiilor realizate cu Echinaceea purpurea pot fi sistematizate astfel: realizează stimularea sistemului de autoapărare a organismului prin mobilizarea leu-cocitelor şi mărirea activităţii fagocitozei, ..
35,00 RON
Tinctură de Ghinţură (500ml)
Ghinţura a fost descoperită în primul secol după Hristos de către Gentius regele llariei, el spunea că a descoperit o plantă care reduce febra. Ghinţura este un stimulent gastric foarte utilizat, indicat în special în dispepsii pe fond de anorexie, dar de mare ajutor în atonia digestivă de orice gen, arsuri gastrice şi orice tip de de ulcer stomacal. Poate fi utilizată în tratarea insuficienţei secreţiei gastrice, inflamaţii gastrice şi intestinale, afecţiuni hepatice şi colecistite (beşica fierii) şi este un real ajutor pentru administrarea febrei în condiţii de inflamaţii cronice când d..
35,00 RON
Tinctură de Ienupăr (500ml)
Pietre la rinichi şi la vezică (mai ales uraţi), cistite, artrite, gută, reumatism: se ia o lingură de tinctură în jumătate pahar de ceai renal, pe stomacul gol, de trei ori pe zi (atunci când afecţiunea este acută se pot lua şi 6 linguriţe pe zi). în infecţiile urinare şi renale, tratamentul cu ienupăr are efecte imediate; în 24-48 de ore dispar aproape complet simptomele supărătoare. Este important ca tratamentul să nu fie oprit, deoarece boala poate reapărea. De asemenea, efectul antiinfecţios al ienupărului nu ţine loc de sistem imunitar, care este factorul esenţial pentru ca cistitele,..
35,00 RON
Tinctură de Mărul Lupului (500ml)
Numai pentru UZ EXTERN! Această plantă a fost utilizată încă din Egiptul antic pentru muşcăturile de şarpe şi mai târziu a fost folosită în promovarea contracţiilor uterine la naştere. Vă vom prezenta câteva din afecţiunile la care se foloseşte această plantă. Piele: abcese, furunculi, hemoroizi externi, eczeme,psoriazis, dermatoze, ciuperci pitiriazis, infecţii cu ulceraţii, răni, tăieturi, arsuri, opăriri (stimularea colagenului şi elastinei), stimulează formarea de noi celule, etc. Această tinctură este foarte bun dezinfectant. Pentru amigdalită, candidoză bucală (gargară fără a s..
35,00 RON
Tinctură de Napraznic (500 ml)
Conţine: năpraznic 20%, soluţie hidroalcoolică 80% (alcool 96 grade: apă 1-2) Recomandat: fibrom uterin, chisturi ovariene, cancer pulmonar, mamar, intestinal, uterin, diaree, colite de fermentaţie, herpes, herpes genital, sterilitate la bărbaţi, iradiere. Mod de administrare: se bea câte o lingură de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale. Se recomandă consumarea acestei tincturi împreună cu ceaiul de acelaşi fel. Atenţionări: a nu se depăşi doza recoomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu se consumă împreună cu antibiotice. ..
35,00 RON
Tinctură de nuci verzi (200ml)
Indicaţii: pentru hipertiroidism, hipotiroidism, noduli tiroidieni, mastită, fibrom uterin, dureri abdominale, epuizare, parazitoze, otită, boli ale cavităţii bucale, tuberculoză, iradiere, etc. Mod de administrare: O lingură de 2 ori pe zi înainte de masă, timp de 1 lună jumătate, luată ca atare sau împreună cu ceaiurile aferente. Atenţionări: A nu se depăsi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se utiliza după data de expirare inscripţionată pe ambalaj. Atenţionări speciale: A se agita produsul înainte de utilizare. ..
20,00 RON
Tinctură de Obligeană (500ml)
RECOMANDATĂ PENTRU: Indigestie, digestie dificilă, atonie gastrică şi intestinală, hiposecre-ţie gastrică, gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal, anorexie, anorexie psihică, şoc psihic, isterie, anxietate, stări de depresie, melancolie, dureri de cap şi migrene ce apar pe fond de nervozita­te, anemie, diabet, hipometabolism, afecţiuni metabolice, gripa, convelescenţa, hemoroizi, răguşeală, tuse, bronşită, balonări, dere­glări endocrine, tuburări de auz, surditate, febră iminenetă, astm, epilepsie, sinuzită, nevralgie. Efect terapeutic: analgezic uşor, antispastic bun, bac..
35,00 RON