Alifii

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
Alifie de Drăgaică (100g)
Acţiune/Beneficii: Alifia de drăgaică este recomandată pentru boala Basedow, ajută glanda tiroidă, tratează hipo şi hipertiroidismul. Are rol de a vindeca şi cicatriza rănile şi ulcerele vechi, de a cutana pielea de pete şi cicatrici, de a calma mâncărimile, precum şi în acţiunile tiroidei datorită proprietăţilor antiinflamatorii şi cicatrizante. Mod de administrare: Alifia de drăgaică se aplica prin masaj usor de 3-4 ori pe zi. ..
12,00 RON
Alifie de Gălbenele, Muşeţel şi Ulei de Sunătoare (100g)
Această alifie este un extract natural obţinut prin combinarea florilor de Gălbenele (Calendula Officinalis), Muşeţel (Matri-coria Chamomilla), Ulei de sunătoare (Hipericum Perforatum) şi suport de grăsime animală şi ceară apicolă. Această alifie a avut rezultate uimitoare în tratarea următoa­relor afecţiuni: Eczeme umede sau uscate, furunculoze, varice, derma-tite, acnee, răni, arsuri de orice tip, artrită, noduli mamari, lipom de grăsime, plăgi, tăieturi, urticarie. Pentru eczeme uscate, furunculoze, varice, dermatite, acnee, arsuri de orice tip, urticarie: înainte de a folosi..
12,00 RON
Alifie de Mărul Lupului, Gălbenele si Arnică (100g)
Această alifie este un extract natural obţinut prin combinarea de Mărul Lupului (Aristochia clematitis), a florilor de Gălbenele (Calendula Officinalis) şi a florilor de Arnică (Arnica montana) pe suport de grăsime animală şi ceară apicolă. Această alifie a avut rezultate uimitoare în tratarea următoa­relor afecţiuni: Hemoroizi externi, ulcer varicos, eczeme umede şi uscate, psoriazis, pitiriazis, crăpături în călcâie, bătături, varicocel, epididimită, răni cu ulceraţii, ciuperci, etc. Pentru eczeme umede, psoriazis, pitiriazis, epididimită, răni cu ulceraţii şi ciuperci se v..
12,00 RON
Alifie de Untul Pământului combinată cu Gălbenele şi Tătăneasă (100g)
Orice dureri reumatice Lombosciatică Spondiloză cervicală Deformări osoase Ciocuri, monturi Dureri de menisc Apă la genunchi Dureri musculare Ateroscleroză Degeraturi Umflături Gută Răceală Artroză reumatoidă Varice interne sau externe dureroase EFECT RAPID MIRACULOS în cazul în care durerea este mare şi persistă, vă reco­mandăm şi Tinctura de Untul Pământului cu Tătăneasă. Faceţi întâi frecţie cu tinctura pentru a deschide porii, apoi ungeţ..
12,00 RON