Alifii

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
Alifie de ardei iute si galbenele (100g)
Conţine: ardei iute, Gălbenele (Calendula Officinalis), suport de grăsime animală, ceară apicolă. Recomandată în: antiinflamator, reumatic, lomboşciatic, circulaţie periferică deficitară, degerături, torticolis, lomborgo. Mod de folosire: se aplică cu masaj uşor de 2-3 ori pe zi pe locurile afectate: Atenţionări: A nu se aplica pe rană deschisă. Se recomandă în prealabil testarea sensibilităţii   ..
15,00 RON
Alifie de Drăgaică (100g)
Drăgaica (Galium verum), numită şi floarea lui Sf. Ion, închegătoare, sânziene, sânziene calbene, smintinică, preferă înălţimile, se ţine drept, ajunge la o înălţime de 30-60 cm şi are flori galben-aurii cu mireasmă puternică de miere. Planta înflorită este culeasă în luna iulie. Sânzienele (Galim mollugo), numite şi drăgaica, petala reginei, sânziana-albă, au florile delicate, de culoare alb gălbuie, asemănătoare florii miresei, un parfum amintind uşor mierea şi se intâlnesc foarte des în povârnişuri şi pe margini de drum, mai mult culcate la sol decăt în picioare în timpul înfloririi. ..
15,00 RON
Alifie de Gălbenele, Muşeţel şi Ulei de Sunătoare (100g)
Această alifie este un extract natural obţinut prin combinarea florilor de Gălbenele (Calendula Officinalis), Muşeţel (Matri-coria Chamomilla), Ulei de sunătoare (Hipericum Perforatum) şi suport de grăsime animală şi ceară apicolă. Această alifie a avut rezultate uimitoare în tratarea următoa­relor afecţiuni: Eczeme umede sau uscate, furunculoze, varice, derma-tite, acnee, răni, arsuri de orice tip, artrită, noduli mamari, lipom de grăsime, plăgi, tăieturi, urticarie. Pentru eczeme uscate, furunculoze, varice, dermatite, acnee, arsuri de orice tip, urticarie: înainte de a folosi..
15,00 RON
Alifie de Mărul Lupului, Gălbenele si Arnică  si Rostopasca (100g)
Această alifie este un extract natural obţinut prin combinarea de Mărul Lupului (Aristochia clematitis), a florilor de Gălbenele (Calendula Officinalis) şi a florilor de Arnică (Arnica montana) pe suport de grăsime animală şi ceară apicolă. Această alifie a avut rezultate uimitoare în tratarea următoa­relor afecţiuni: Hemoroizi externi, ulcer varicos, eczeme umede şi uscate, psoriazis, pitiriazis, crăpături în călcâie, bătături, varicocel, epididimită, răni cu ulceraţii, ciuperci, etc. Pentru eczeme umede, psoriazis, pitiriazis, epididimită, răni cu ulceraţii şi ciuperci se v..
15,00 RON
Alifie de Untul Pământului combinată cu Gălbenele şi Tătăneasă (100g)
Orice dureri reumatice Lombosciatică Spondiloză cervicală Deformări osoase Ciocuri, monturi Dureri de menisc Apă la genunchi Dureri musculare Ateroscleroză Degeraturi Umflături Gută Răceală Artroză reumatoidă Varice interne sau externe dureroase EFECT RAPID MIRACULOS în cazul în care durerea este mare şi persistă, vă reco­mandăm şi Tinctura de Untul Pământului cu Tătăneasă. Faceţi întâi frecţie cu tinctura pentru a deschide porii, apoi ungeţ..
15,00 RON
Cremă tip balsam de gălbenele, propolis şi turtiţă mare (100g)
Conţine: Calendula Officinalis (Gălbenele), Turtiţă mare (agrimonia eupatoria), propolis, ulei de măsline şi ceară apicolă. Recomandată în: degerături, micoze (inclusiv vaginale), lubrifiant în uscăciunea mucoasei vaginale, muşcături de insecte, ulcer varicos, arsuri de orice tip (Inclusiv solare), alergii, etc. Mod de folosire: se aplică cu un masaj uşor de 2-3 ori pe zi pe locurile afectate. ..
15,00 RON
Cremă tip balsam de iederă, mentă, cimbrişor şi gălbenele (100g)
Conţine: Iederă (Hedera helix), Mentă (Mentha Piperita), Cimbrişor (Thymus Serpyllum), Galbenele (Calendula Officinalis), ulei de floarea soarelui, ceară apicolă. Recomandată în: celulită, vergeturi, riduri, venişoare. Mod de folosire: se aplică cu unmasaj uşor de 2-3 ori pe zi pe locurile afectate. Pentru un efect mai rapid se recomandă folosirea în paralel cu ceaiul şi tinctura împotriva obezităţii. ..
15,00 RON