Tinctură de Ienupăr (500ml)
Pietre la rinichi şi la vezică (mai ales uraţi), cistite, artrite, gută, reumatism: se ia o lingură de tinctură în jumătate pahar de ceai renal, pe stomacul gol, de trei ori pe zi (atunci când afecţiunea este acută se pot lua şi 6 linguriţe pe zi). în infecţiile urinare şi renale, tratamentul cu ienupăr are efecte imediate; în 24-48 de ore dispar aproape complet simptomele supărătoare. Este important ca tratamentul să nu fie oprit, deoarece boala poate reapărea. De asemenea, efectul antiinfecţios al ienupărului nu ţine loc de sistem imunitar, care este factorul esenţial pentru ca cistitele, nefritele, uretritele să nu recidiveze.
Nefrita, pielonefrita, uretritele, prostatita: Se foloseşte tinctură de ienupăr în acelaşi mod descris mai sus.
Hidropizie (reţinere de apă în ţesuturi, seroasele organismului, pleură, pericard, peritoneu, articulaţii, inclusiv cea generată de folosirea anticoncepţionalelor). Pentru a obţine un efect rapid, se va lua, trei zile la rând, câte o lingură de tinctură de ienupăr, într-un pahar cu ceai, de două - trei ori pe zi. Apa va fi astfel eliminată prompt din ţesuturi, care-şi vor pierde rapid aspectul "pufos".
Boli de piele (alergie, acnee, psoriazis): se face un tratament de 21 de zile cu tinctură de ienupăr: o lingură de tinctură diluată într-un pahar de apă, se ia de patru ori pe zi, pe stomacul gol pentru a amplifica efectul detoxifiant al ienupărului, este bine să fie făcută şi o cură cu Ceai depurativ şi Tinctură de Soc.
Spune-ţi opinia
Numele tău:Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota: Rău Bun
Introduceţi codul din imagine: